Crew van de maand: Jonathan en Hannelore

Geschreven op 26/03/2019

De 1 is fotograaf, de ander is ontwerpster. Maar momenteel, zijn ze vooral reizigers. Waar velen van dromen hebben zij realiteit gemaakt. In 2018 besloten ze hun jobs op te zeggen, een busje volledig om te bouwen tot surf van en met hun hondje Shiba op avontuur te gaan op zoek naar de beste golven. Ze zijn in mei vertrokken en begonnen hun reis op het surfkamp in Biscarrosse. De eerste zomer brachten ze door in San Vicente en Biscarrosse.

Van daaruit vertrokken ze zuidwaarts en doorkruisten ze Spanje, Portugal en Marokko. Ze nemen momenteel een korte pauze van het surfen en zijn Italië aan het verkennen. Het perfecte moment om de mooie momenten te herinneren en uit te kijken naar wat deze zomer zal brengen.

Wat is jullie ultieme destination feelgood geweest tijdens jullie reis?

“Dat is moeilijk kiezen, we hebben er al heel wat mooie momenten opzitten, prachtige plaatsen bezocht en zalige surfsessies gehad. Voor ons begint de ultieme destination feelgood bij het vinden van een mooie kampeerspot of een strand met goede golven. Een goede vibe, en dan die ene golf surfen die vooraf toch net te groot leek. Dat gevoel is onbeschrijfelijk. Nadien uitrusten op het strand met een koud pintje of een koude cola, dat is dan de kers op de taart!”

 

Hannelore, kan je iets vertellen over de functie die jij deze zomer zal invullen?

“Ja, Spannend! Ik mag de hele zomer mee als crew coach in Biscarosse. Een volledig nieuwe functie bij Flowtrack. Achter de schermen mag ik me ontfermen over alle vrijwilligers die komen helpen op het camp. Ik regel heel wat praktische zaken maar ook ben er ook om de crew op te vangen bij aankomst, op te leiden en in te plannen in hun functies. Ik kijk er enorm naar uit, de crew bij Flowtrack zijn altijd wel toppers. Dat gaat dus een leuke zomer worden.”

 

Jonathan, wat vind je het leukste aan jouw job als fotograaf bij Flowtrack?

“Als fotograaf zorg ik dat de gasten mooie herinneringen hebben aan hun vakantie. Ik zit middenin de actie en leg de mooiste momenten vast. Dat kan de eerste goeie golf zijn. Of dat avondje stappen waar het er toch wel stevig aan toe ging. Om die momenten vast te leggen, is het belangrijk dat ik deel uitmaak van het gebeuren. Die momenten met mijn camera in de hand zorgen niet enkel voor goede foto’s, maar zijn ook vaak beste herinneringen voor mezelf!”

 

Wat is het mooiste dat je al hebt kunnen fotograferen bij Flowtrack?

“Het camp in Biscarosse ziet er héél goed uit. Als er dan een avondzonnetje door te bomen schijnt en iedereen op het camp gelukkig is, dan krijg je de beste foto’s! Ik geniet van de dingen die spontaan gebeuren. Gelukkig zijn die er bij Flowtrack in overvloed!”

 

Waar kijken jullie het meeste naar uit komende zomer?

“Vorige zomer maakten we vrienden voor het leven bij Flowtrack. Aangezien je ons deze zomer weer in Biscarrosse kan vinden, kunnen we niet wachten om onze Flowtrack Family terug te zien. Uiteraard kijken we er ook naar uit om weer te surfen.”

 

Wil je net als Jonathan en Hannelore onvergetlijke momenten beleven op Flowtrack surfkamp?
Surf naar onze website en boek jouw Destination Feelgood.