WHO WE ARE

Bij Flowtrack draait alles om positieve energie. De naam ‘Flowtrack’ zegt het zelf: in je ‘flow’ zijn op unieke tracks. In je flow zijn betekent dat je 100% op gaat in het moment en helemaal in je element bent. ‘Track’ staat voor de unieke locaties en de prachtige landschappen die je ontdekt als je met ons op pad bent.

Kortom, bij Flowtrack zorgen we voor een echte ‘destination feelgood’: we bieden echte, pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie.

Die energie voel je niet alleen op onze bestemmingen, je ziet ze ook bij onze mensen…

Flowtrack ID

Flowtrack is een waarden gedreven organisatie. We vinden het dan ook zeer belangrijk dat iedereen die voor en met ons werkt, volgende Flowtrack principes uitstraalt:

destination

Echtheid

Mensen die bij Flowtrack werken, doen dat met passie. We zijn trouw aan onszelf en kijken met een enthousiaste blik naar het leven. De Flowtrack vibe maakt van elke vakantie een echte belevenis en een blijvende herinnering.

crew-icon

Connectie

Tijdens onze vakanties laten we mensen met elkaar connecteren door middel van ontspanning en beleving. Door oprecht te luisteren, kunnen we bijleren en steeds een beetje beter worden. Op die manier worden onze klanten en crew echte Flowtrack ambassadeurs.

camp-icon

Kwaliteit

We willen de beste zijn en leggen de lat graag hoog. We geloven in het principe van underpromise en overdeliver. Zodat elke klant, elke keer naar huis gaat met een ‘WOW’ gevoel.

surfer-icon

Balans

Flowtrack gelooft in de kracht van evenwicht. Evenwicht in werk, privé & fun. Maar ook evenwicht tussen rendabel zijn en iets terug doen. We steunen projecten zoals mobile school, die iets positiefs teruggeven aan de jeugd die minder kansen heeft. Ook aan hen willen we een destination feelgood brengen.

feelgood-icon

Attitude

Attitude en persoonlijkheid vinden we belangrijker dan skills of opleiding. Wat je niet weet, dat kan je leren. Iedereen met een positieve ingesteldheid is welkom in onze crew. Of je nu surfleraar bent, kok of nachtwaker, iedereen is even belangrijk. Ego’s blijven thuis. Samen vormen we een hecht team dat elkaar respecteert en ondersteunt.

flowtrack_logo_white

Eenheid

One team, one voice. Flowtrack vormt één sterk team. We houden niet van achterklap of vervelende ‘onderstromen’. We zijn oprecht en rechtuit naar elkaar.

Van Hawaï tot Destination Feelgood.

Toen Christophe als 20-jarige sportstudent op kot zat in Brussel, was het zijn grote droom de wereld te ontdekken.Van zodra ze waren afgestudeerd, besloten hij en zijn goede vriend Sven om samen op wereldreis te gaan. Het avontuur kon beginnen…

Ontdek het volledige verhaal

The Team

Maak kennis met de mensen die dag in dag uit werken aan Destination Feelgood.

Image

Koen


Al sinds de jeugdbeweging ben ik gebeten door het organiseren. Zes jaar leiding, een opleiding als leraar Lichamelijke Opvoeding en vele winters in de bergen later, vond ik de weg naar mijn eigen ‘Destination Feelgood’.

Hier werk ik als productmanager voor Snow en ben verantwoordelijk voor de logistiek en alle freelance crew. Ik vind het geweldig om mijn passie en ervaring ‘on the field’ in te zetten bij het bedenken en uitwerken van jullie vakanties.

Mijn passie? Run to the hills … de bergen hebben een bijzondere aantrekkingskracht op mij, zowel in de winter als in de zomer. In mijn vrije tijd gaat mijn aandacht vooral naar de kids, Lou en Joseph. Verder werk ik aan ons huisje dat we ombouwen tot een geweldig feelgood home.

Roeland


Ik ben de connectie tussen Flowtrack en het prachtige Gerona. Al jaren geleden heb ik mijn hart aan deze regio verloren, ik woon hier dan ook het hele jaar door. Dit is de ideale omgeving om mijn mijn passie voor watersport, fietsen, ski en andere outdoor activiteiten te beleven.

Mijn taak is om ervoor te zorgen dat alle reizen en activiteiten in de regio Gerona perfect verlopen. Onze piekperiode is in de zomer, maar ook in het voorjaar ontvangen we al groepen vanaf Pasen en dat gaat door tot na de herfstvakantie. Met het gloednieuwe Flowtrack Beachhouse hebben we in Empuriabrava de ideale uitvalsbasis om allerhande groepen in de beste omstandigheden te ontvangen. Ben je op zoek naar een onvergetelijke topreis voor je sportclub, vereniging of school? Dan ben ik de man die je moet hebben!

Martijn


Ik ben productmanager Summer en Bike bij Flowtrack. Dat is een geweldig job, want ik ben voortdurend aan het werk om van onze vakanties de meest unieke & onvergetelijke ervaringen te maken. Als fanatieke surfer, sportman en reiziger vind ik het heerlijk om veel op locatie te werken, middenin de summer vibes.

Ook ben ik medeverantwoordelijk voor het aanwerven en het opleiden van onze crew. Als zij hun werk met veel passie uitvoeren en jullie een onvergetelijke vakantie doen beleven, dan geeft dat voor mij de grootste voldoening.

Gezond koken, lopen, familie bezoeken en af en toe een gezellig pintje of een city-trip met vrienden, dat zijn de kleine geluksmomentjes die de avontuurlijke en feestelijke zomers in balans houden. Ik heb bij Flowtrack mijn eigen destination feelgood gevonden!

Christophe


Welkom bij Flowtrack! Ik ben Christophe, de trotse oprichter. Flowtrack is mijn levenswerk waarin ik verschillende passies combineer: reizen, avontuur, ontdekken, bewegen en ondernemen.

Flowtrack is een bedrijf dat door waarden gedreven wordt. Het is geweldig om elke dag opnieuw te zien dat ons team er met hart en ziel voor gaat. Tijdens de zomer geeft het enorm veel voldoening om ter plaatse onze waarden tot leven te zien komen.

Ik ben het aller gelukkigst op het water. De zee is een deel van mijn leven. Surfen, kitesurfen, SUP, zwemmen, … de energie die ik terugkrijg na een sessie in het water is ‘verslavend’. Op vakantie met mijn gezin is er 1 regel: elke dag gaan we minstens 1 keer samen de zee in. De connectie nadien is wondermooi!

Rik


Ik ben verantwoordelijk voor de groepen, van bij de start tot bij thuiskomst. Daar komt heel wat bij kijken, van planning en aankoop tot logistiek en het aansturen van de crew. In het zomerseizoen ben ik teamleider en kan je me vinden aan de Costa Brava. Spanje is mijn tweede thuis, mijn roots zijn Belgisch-Spaans en ik heb vroeger 5 jaar in Valencia gewoond.

Met mijn vele jaren ervaring, ben ik de vakantiespecialist in hart en nieren. Ik sta garant voor perfect georganiseerde reizen met duidelijke afspraken. Ook duurzaamheid draag ik hoog in het vaandel, zowel op ecologische vlak als in het respecteren van de lokale bevolking.

Ik ben natuurliefhebber, hondenliefhebber en fervent sporter. Ook maak ik graag verre, avontuurlijke reizen waar ik steeds op zoek ga naar nieuwe ‘feelgood destinations’. De wereld is mijn dorp, Europa is mijn broekzak.

Imke


Ik zorg ervoor dat het financiële plaatje van Flowtrack klopt en ben daarnaast verantwoordelijk voor HR en de klantenservice. Indien je Flowtrack mailt of belt, is de kans zeer groot dat ik jou te woord sta. Ik ben flexibel, klantvriendelijk, efficiënt en ook wel koffie-addict… Ik ben de enige vrouw op kantoor, maar ik kan zeker mijn mannetje staan.

Op een warme zomeravond een terrasje te doen, daar kan ik zelf enorm van genieten. Wat me ook positieve energie geeft, zijn mijn jaarlijkse verre reizen. Ik hou ervan om van de platgetreden paden af te wijken en nieuwe plekken te ontdekken.

Sam


Ik ben verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten van Flowtrack. Het is het mijn taak om onze reizen bij de juiste personen te brengen. In deze sector moet je steeds kunnen innoveren en je kan je niet veroorloven om achter te blijven. Dat maakt toerisme nu net zo boeiend.

Ik heb voor Flowtrack gekozen omwille van de diversiteit en de aantrekkingskracht van onze reizen. Het is een product dat zo aangenaam is om te verkopen dat je dit nauwelijks als een job kan aanschouwen.

Ik voel mij helemaal thuis in de sportieve leefwereld, zelf speel ik semiprofessioneel basketbal. Via een basketbalbeurs heb ik een Marketing opleiding genoten in South Carolina, waar ik 4 jaar College basketbal gespeeld heb tijdens het behalen van mijn diploma. Naast sport hou ik ook van muziek. In mijn vrije tijd kan je me vaak achter de piano vinden.