13+

Volledig begeleide zomervakanties voor jongeren vanaf 13 jaar boordevol coole activiteiten. Leer surfen in San Vicente of ga op avontuur naar het Watersport Paradise in Empuriabrava.

16+

Vakanties met een vrijblijvend activiteitenprogramma voor jongeren vanaf 16 jaar. Ontdek het surfparadijs in San Vicente, het luxueuze Flowtrack Beach House of het avontuurlijke Platja d’Aro.

FAMILY
SURF

Samen met je kinderen leren surfen op het kindvriendelijke
en avontuurlijke Flowtrack glamping surfkamp
in het zuiden van Frankrijk.

FAMILY
WATERSPORT

Nieuw: Ontdek spannende watersporten aan het strand,
ga op avontuur in de bergen of ontdek de Cultuur in Gerona
op het Flowtrack family adventure camp.

23+ Bisca
Surf Resort

Nieuw: Een premium glamping beleving op het surfkamp van Biscarrosse. Spannende Surflessen, comfortabel verblijf in luxe tipi’s en lodges, en alles dat je nodig hebt om volledig te relaxen.

Feelgood Formule

Onze camps zijn opgebouwd rond onze Feelgood Formule, met als doel om jou een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen.

destination

Destination

Met meer dan 13 jaar ervaring reizen wij de Spaanse en Franse kust af op zoek naar de mooiste bestemmingen. Ze stralen echtheid uit, je beleeft er leuke activiteiten en ervaart adembenemende momenten.

surfer-icon

Actie

Je hebt steeds keuze uit heel wat leuke activiteiten. Een mix van ontdekking, actie en ontspanning zijn het hoogtepunt van jouw vakantie.

crew-icon

CREW

Wij selecteren enthousiaste en goed opgeleide Nederlandstalige monitoren. Wij hechten veel belang aan attitude en ingesteldheid. Zij zorgen voor een welkom gevoel en een Flowtrack vibe die elke vakantie uniek maakt. Voor iedere leeftijdsgroep is er een aangepaste begeleidingsvorm.

food-icon

Food

Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hiermee rekening.

camp-icon

Camps

Met oog voor detail worden al onze camps zorgvuldig opgebouwd. We zorgen voor comfortabele slaapplaatsen, goede sanitaire voorzieningen, gezellige chill ruimtes en vooral veel feelgood.

feelgood-icon

Feelgood Vibe

Iedereen is welkom op een Flowtrack vakantie. Je wordt omringd door positieve mensen en er hangt een sfeer die perfect is om vrijblijvend te connecteren met jouw medereizigers. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood

ACTIVITEITEN

Surfen

Op alle onze surfkampen zijn gediplomeerde surfcoaches aanwezig die jou alle do’s en don’ts van het surfen bijleren. Zij delen met plezier hun ervaring en passie met jou. Uiteraard krijg je ook heel wat vrije surf momenten om zelf de golven te ontdekken.

Watersport en Outdoor

Op alle watersport kampen ontdek je heel wat unieke sporten. Je leert windsurfen, SUP, Boardsports en skimboarden tijdens de watersport experience. Daarna trek je de bergen in richting Albanya in de Pyreneeën waar we een rivier afdalen en spannende sprongen in het diepe water wagen.

Citytrips en uitstappen

De toeristen onder ons ontdekken tijdens het watersport kamp Barcelona en Lloret de Mar. Op de surfkampen kan je dan weer gemakkelijk de nabijgelegen dorpen en steden ontdekken. In San Vicente kan je met de mountainbike de regio ontdekken en in Biscarrosse plan je gemakkelijk een citytrip naar Bordeaux in.

Extra activiteiten

Tussen alle activiteiten in kies je zelf hoe je jouw tijd opvult. Onze camps zijn voorzien met pingpongtafels, beach volleybal, biljart, darts en nog veel meer. Ga je liever lekker relaxen? Dan kan je steeds terecht in onze surfbars en lounges.

Party

Als er iemand weet hoe je een goed feestje in elkaar steekt dan is het wel onze crew. Of we nu naar een gezellige bar gaan in de buurt van het camp of op het camp zelf een feestje organiseren, er zijn genoeg mogelijkheden om je ’s avonds nooit te vervelen.

Foto’s