wintersportvakantie coronaroof, coronamaatregelen, skivakantie

Zo maakt Flowtrack jouw wintersportvakantie coronaproof

Geschreven op 03/09/2020

Begint het bij jou ook al zo te kriebelen om op wintersport te gaan? Je hebt heel veel zin om deze winter de skilaarzen aan te trekken, maar je vindt het toch niet zo evident. Wat met het Coronavirus? Kan je op skivakantie de maatregelen blijven volgen en zal je je geld niet kwijt zijn als je reis geannuleerd wordt door Covid19?

Hier vind je 6 redenen waarom je wintersportvakantie bij Flowtrack coronaproof is:

 

1. Je rijdt met je eigen auto – in je bubbel – naar het skigebied

Onze vakanties in Italië liggen op 860 à 960 km rijden van Antwerpen. Je rijdt er met je eigen bubbel naar toe. Je hoeft dus niet met een massa mensen in de wachtrij van de luchthaven te staan of onder het mondmasker puffend op een vliegtuig te stappen.

 

2. In Aosta (Italiaanse Alpen) is er geen massatoerisme

Er zijn veel redenen waarom we voor dit gebied kiezen. We zijn fan van de mooie natuur, authentieke familiehotels en de restaurants en bars met eerlijke prijzen. Maar nog belangrijker – vooral in deze tijden – is dat je er niet tussen een massa andere toeristen loopt.

 

3. In openlucht de berg op

 

De skiliften bevinden zich vaak meteen naast onze accommodaties, er zijn geen lange wachtrijen en het grootste deel van de skiliften in Aosta zijn openluchtliften. Je staat dus vlot en coronaproof met je ski’s of snowboard op de top van de berg.

 

 

4. Enkel met Flowtrack Family op hotel

coronaproof, wintersportvakantie, flowtrack, wintersport, hotel jolanda sport

We waren er als de eerste bij om onze favoriete accommodaties volledig te reserveren dit jaar. In de meeste familiehotels kom je dus enkel Flowtrack reizigers tegen. Zo vermijden we dat je tussen reizigers uit oranje of rode gebieden verblijft.

 

 

5. We organiseren coronaproof activiteiten

 

Naast de skilessen en het vrij skiën zetten we alles op alles om jullie een toptijd te bezorgen. Op onze legendarische outdoor après-ski en tijdens de uitdagende sneeuwactiviteiten voor de kinderen, geven we extra aandacht aan de coronamaatregelen. Want met volle teugen genieten van de vakantie, da’s niet gecancelled!

 

6. Wintersportvakantie met corona cashback garantie

We doen er echt alles aan om de wintersport te laten doorgaan op een coronaveilige manier. Maar moest het noodlot opnieuw toeslaan en we geen toestemming hebben om te reizen naar onze bestemmingen, dan krijg je het bedrag terug. Dat is zeker.

De coronacash back garantie is gratis bij iedere boeking.

 

 

Klaar voor vertrek? Bekijk hier het aanbod en boek je vakantie.

Heb je nog vragen over het aanbod, de bestemmingen of de maatregelen? Contacteer ons per e-mail, telefoon of chat.