Paasvakantie
La Thuile

Van zondag 5 tot en met zondag 12 april

Wintersportvakanties voor gezinnen
in rustige hooggelegen sneeuwzekere
skigebieden zonder wachttijden aan de liften.

BOEK NU

PAASVAKANTIE
LA THUILE

Van zondag 5 tot en met zondag 12 april
Wintersportvakantie voor gezinnen in een hooggelegen
sneeuwzeker skigebied zonder wachttijden aan de liften.

Scroll verder en ontdek jouw Destination Feelgood.

Feelgood Formule

Van jong tot oud, beginner tot gevorderde. We geloven dat iedereen een Destination Feelgood verdient.
De feelgood formule houdt rekening met iedere deelnemer.

wit-files

GEEN FILES OF AANSCHUIVEN

Het Espace San Bernardo skigebied in La Thuile is een prachtig skigebied dat niet gekend is bij de grote massa. Hierdoor rijd je zonder filles naar je bestemming en tijdens het skiën zijn er bijna nooit wachtrijen aan de liften! De reis gaat door van zondag tot en met zondag, ook dit geeft een bepaalde rust, zowel in je voorbereiding als op de weg.

kids

KIDS

Kind is koning tijdens een Flowtrack skivakantie. We voorzien kinderopvang en sneeuwgewenning vanaf 0 jaar door onze eigen Nederlandstalige Flowtrack monitoren.

acco

VERBLIJF IDEAAL VOOR GEZINNEN

Bij het kiezen van onze accommodaties, gebruiken we onze jaren ervaring om ervoor te zorgen dat de verblijven steeds een goede ligging hebben en kindvriendelijk zijn.

muziek

APRÈS-SKI

Twee keer per week organiseren we een memorabele après-ski voor jong en oud. We trakteren op cava, een frisse pint en muziek. Ondertussen amuseren jullie kinderen zich te pletter tijdens de leuke activiteiten die onze monitoren organiseren.

lessen

NEDERLANDSE LESSEN

Voor alle kinderen garanderen we Nederlandstalige ski- en snowboardlessen door onze eigen, enthousiaste Flowtrack monitoren.

connection

CONNECTIE

Wij vinden het leuk om mensen op een vrijblijvende manier met elkaar in contact te brengen. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood.

SKIGEBIED La Thuile

Op de grens met Frankrijk ligt het wintersportdorpje La Thuile, vandaar ook de Frans klinkende naam. La Thuile ligt in de Aosta vallei op 890km rijden van Brussel en staat bekend om het prachtige uitzicht op de Mont Blanc, de vele zonuren en de veelzijdigheid van het skigebied. Het is een kindvriendelijk gebied waar je gezellig kan eten op de berg voor weinig geld. In het skigebied Espace San Bernardo kan je met 1 skipas in twee verschillende landen skiën, het Franse La Rosière ligt namelijk aan de andere kant van de bergkam.

Het gebied heeft 160 kilometer pistes en 38 skiliften. De pistes reiken tot een hoogte van 2641 meter vanwaar je een 11 kilometer lange afdaling kan maken terug richting La Thuile. De liftcapaciteit is de laatste jaren ontzettend toegenomen door de aanschaf van nieuwe, moderne liftinstallaties. La Thuile is een sneeuwzeker gebied omwille van een microklimaat dat altijd voldoende koude en sneeuw voorziet, vooral aan de La Thuile zijde van het San Bernardo gebied. La Thuile is een heel mooi en gevarieerd skigebied waar zowel beginners als vergevorderden zich uitstekend zullen vermaken, zowel op de piste als daarnaast.

BOEK JOUW VERBLIJF

Een ogenblikje, we verzamelen voor jou alle beschikbare accommodaties..

KIDS

Kinderopvang

Van maandag tot en met zaterdag (9u -16u) voorzien wij kinderopvang van 0 tem 2,5 jaar voor niet-skiënde kindjes. Je kan hen s’ morgens met een gerust hart achterlaten aan onze kinderruimte in Hotel Planibel bij onze eigen Flowtrack kinderoppas. We organiseren tal van leuke activiteiten zoals knutselen, spelen, verhaaltjes vertellen, film kijken en natuurlijk ook een dutje doen. Bij goed weer spelen we buiten, maken we een sneeuwman of glijden we met de slee.

Sneeuwgewenning

Voor de iets oudere kids, 2,5 tot 4,5 jaar, organiseren we sneeuwgewenning. We spelen in de sneeuw, glijden met banden van een skipiste en leren natuurlijk ook de eerste pasjes en glijbewegingen op de ski’s.

Skilessen

Alle kinderskilessen worden in het Nederlands gegeven door onze eigen gespecialiseerde Flowtrack monitoren. Voor de volwassenen werken we samen met de Italiaanse skischool.
De groepen worden onderverdeeld in verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan leren. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9u30 tot 12u30. De absolute beginners (niveau 0), zowel kinderen als volwassenen, krijgen de eerste 2 dagen ook lessen in de namiddag van 14u tot 16u. De lessen starten aan hotel Planibel waar de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack is.
Voor meer info en de verschillende niveaus: zie praktische info.

Après-ski

Wie zegt er dat een après-ski alleen voor de ouders is? Terwijl jullie genieten van een glaasje cava of een heerlijk trappistenbier, vermaken onze monitoren de kids. Ze gaan samen met de Flowtrack helden op de slee, glijden de berg af met snowscoots of leren hun eerste snowboardmoves.

Kinderkortingen

Een aantal hotels bieden kinderkortingen aan. Deze vind je terug in onze prijsberekening bij de verschillende verblijven.

Destination Feelgood.

Als de kinderen zich vermaken, dan kunnen de ouders ten volle genieten. We doen er dan ook alles aan om zowel ouders als kinderen een fantastische ‘Destination Feelgood’ week te bezorgen.

BUSVERVOER

Vanaf nu kan je bij Flowtrack ook busvervoer boeken (180 euro per persoon h/t). Wij brengen je op een veilige en comfortabele manier naar je bestemming. Flowtrack reist met Royal Class 4* autocars met professionele en klantvriendelijke chauffeurs. Je komt dus ontspannen en uitgerust aan op je vakantiebestemming. We verzorgen, zowel tijdens de heen- als de terugreis, een nachtrit die je rechtstreeks van en naar de Aosta vallei brengt. Op zaterdag (vertrekdag) mag je je kamer behouden tot aan het vertrek. Je kan dus nog volop genieten van je laatste ski dag, een douche en een lichte maaltijd vooraleer je terug naar huis reist.

Gasten die naar La Thuile reizen, stappen in sommige gevallen over op een lokale pendel in Aosta.
Vanuit Aosta is het ongeveer nog een uur pendelen naar La Thuile.

Onze bussen blijven ter plaatse. Als je een hotel kiest dat niet aan de piste gelegen is, pendelt onze bus je ’s morgens en ’s avonds van en naar de pistes.

Vertrek in België.
Onze busreizen vertrekken telkens op zaterdagavond vanuit verschillende opstapplaatsen in België. Je kan opstappen in Gent, Antwerpen of Lummen. De opstapplaatsen worden op voorhand door Flowtrack bevestigd.

Royal Class reizen
.
De bussen zijn uitgerust met comfortabele zetels waarvan de rugleuning kan worden ingesteld in slaapstand. Het zijn steeds recente en luxueuze uitgeruste autocars. Tijdens de reis voorzien we enkele stops.

FLOWTRACK CREW

Tijdens deze week is er een grote Flowtrack crew in het skigebied. De meeste activiteiten, van skilessen tot de après-ski, worden verzorgd door onze eigen Flowtrack monitoren.

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

SKIMONITOREN

We hebben een gespecialiseerd monitorenteam. Daardoor kunnen we ski- en snowboardlessen in 4 verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs, iedereen kan bij ons terecht.

FOTO’S VAN VORIGE EDITIES

Wat anderen zeggen over flowtrack

PRAKTISCHE INFO

 • Skipas

  Jouw skipas is geldig van maandag tot en met zaterdag (6 dagen) en geeft toegang tot alle pistes.
  De skipas is inclusief de prijs bij alle hotelaccommodaties. Bij de appartementen is de skipas een optie waarvoor je afzonderlijk bijbetaalt.

 • Nederlandstalige ski- en snowboardlessen

  Kinderen en volwassenen krijgen in afzonderlijke groepen les. Voor de kinderen, garanderen we Nederlandstalige lessen door onze eigen Flowtrack monitoren. De volwassen krijgen les van Engelssprekende monitoren van de plaatselijke skischool. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag.
  Ze starten dagelijks om 9u30 en eindigen om 12u30, zowel voor de ouders als voor de kinderen. De lessen starten en eindigen altijd aan hotel Planibel, waar de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack is.
  In de namiddag is het vrij skiën. De kinderen kunnen vrijblijvend deelnemen aan het het begeleid skiën van 14u tot 16u.
  Alle begin is moeilijk. Om snel veilig te leren skiën krijgen de beginners de eerste 2 dagen zowel in de voor- als in de namiddag les. Vanaf de 3de dag is er enkel tijdens de voormiddag les.

 • Skimateriaal

  Wie geen ski- of snowboardmateriaal heeft, kan dit reserveren tijdens de boeking. We werken hiervoor samen met lokale verhuurders. Flowtrack kiest voor goed standaard materiaal. Als je liever een hogere klasse wenst, kan je dit te plaatse reserveren en bijbetalen. Een klasse hoger kost gemiddeld 25 Euro meer. Op de dag van aankomst kan je het materiaal ophalen in de plaatselijke skishop.

  Ski- & snowboard materiaal volwassenen
  Ski’s – schoenen: 100 Euro
  Snowboard – schoenen: 120 Euro
  Enkel ski’s: 85 Euro
  Enkel snowboard: 100 Euro

  Ski- & snowboard materiaal kinderen (-13j)
  Ski’s – schoenen – helm: 75 Euro
  Snowboard – schoenen – helm: 75 Euro

 • Freeride

  Het Espace San Bernardo skigebied heeft heel wat freeride mogelijkheden. Vooral de runs tussen de bomen richting La Thuile zijn memorabel. Het leuke aan dit gebied is dat je op ‘intuitie’ kan off piste skiën. Op een half uurtje rijden ben je in Courmayeur. Hier kan je met een gids gaan skiën op de Mont Blanc. Het ‘echte’ hooggebergte, de prachtige ongerepte natuur, de gletsjers, … een ervaring die je niet snel zal vergeten.

 • Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden?

  Klik hier voor onze meest gestelde vragen.