Wintersport
Krokusvakantie

Van 3 tot en met 10 maart
De ideale skivakantie voor heel het gezin.

Scroll verder en ontdek jouw Destination Feelgood.

Feelgood Formule

Van jong tot oud, beginner tot gevorderde. We geloven dat iedereen een Destination Feelgood verdient.
De feelgood formule houdt rekening met iedere deelnemer.

wit-files

GEEN FILES OF AANSCHUIVEN

Het Espace San Bernardo skigebied in La Thuile is een prachtig skigebied dat niet gekend is bij de grote massa. Hierdoor rijd je zonder filles naar je bestemming en tijdens het skiën zijn er bijna nooit wachtrijen aan de liften! De reis gaat door van zondag tot en met zondag, ook dit geeft een bepaalde rust, zowel in je voorbereiding als op de weg.

kids

KIDS

Kind is koning tijdens een Flowtrack skivakantie. We voorzien kinderopvang en sneeuwgewenning vanaf 0 jaar door onze eigen Nederlandstalige Flowtrack monitoren.

acco

VERBLIJF VOOR IEDER BUDGET

nvt in La Thuile. We bieden hier slechts 1 hotel aan, 3 sterrenhotel Planibel. Tekst die hier kan komen: We werken in La Thuile samen met hotel Planibel. Dit hotel ligt vlak naast de piste en heeft een mooi groot zwembad. Ideaal dus voor gezinnen.

muziek

APRÈS-SKI

Twee keer per week organiseren we een memorabele après-ski voor jong en oud. We trakteren op cava, een frisse pint en muziek. Ondertussen amuseren jullie kinderen zich te pletter tijdens de leuke activiteiten die onze monitoren organiseren.

lessen

NEDERLANDSTALIGE LESSEN

Voor alle kinderen garanderen we Nederlandstalige ski- en snowboardlessen door onze eigen, enthousiaste Flowtrack monitoren.

connection

CONNECTIE

De positieve sfeer die je ervaart tijdens een Flowtrack vakantie is perfect om in contact te gaan met jouw medereizigers. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood.

SKIGEBIED La Thuile

Op de grens met Frankrijk ligt het wintersportdorpje La Thuile, vandaar ook de Frans klinkende naam. La Thuile ligt in de Aosta vallei op 890km rijden van Brussel en staat bekend om het prachtige uitzicht op de Mont Blanc, de vele zonuren en de veelzijdigheid van het skigebied. Het is een kindvriendelijk gebied waar je gezellig kan eten op de berg voor weinig geld. In het skigebied Espace San Bernardo kan je met 1 skipas in twee verschillende landen skiën, het Franse La Rosière ligt namelijk aan de andere kant van de bergkam.

Het gebied heeft 160 kilometer pistes en 38 skiliften. De pistes reiken tot een hoogte van 2641 meter vanwaar je een 11 kilometer lange afdaling kan maken terug richting La Thuile. De liftcapaciteit is de laatste jaren ontzettend toegenomen door de aanschaf van nieuwe, moderne liftinstallaties. La Thuile is een sneeuwzeker gebied omwille van een microklimaat dat altijd voldoende koude en sneeuw voorziet, vooral aan de La Thuile zijde van het San Bernardo gebied. La Thuile is een heel mooi en gevarieerd skigebied waar zowel beginners als vergevorderden zich uitstekend zullen vermaken, zowel op de piste als daarnaast.

VERBLIJF

Wordt geladen...

KIDS

Kinderopvang

Van maandag tot en met zaterdag (9u -16u) voorzien wij kinderopvang van 0 tem 2jaar voor niet-skiënde kindjes. Je kan hen s’ morgens met een gerust hart achterlaten aan onze kinderruimte in Hotel Planibel bij onze eigen Flowtrack kinderoppas. We organiseren tal van leuke activiteiten zoals knutselen, spelen, verhaaltjes vertellen, film kijken en natuurlijk ook een dutje doen. Bij goed weer spelen we buiten, maken we een sneeuwman of glijden we met de slee.

Sneeuwgewenning

Voor de iets oudere kids, 2,5 tot 4 jaar, organiseren we sneeuwgewenning. We spelen in de sneeuw, glijden met banden van een skipiste en leren natuurlijk ook de eerste pasjes en glijbewegingen op de ski’s.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen eventueel aansluiten in de skiles.

Skilessen

Alle kinderskilessen worden in het Nederlands gegeven door onze eigen gespecialiseerde Flowtrack monitoren. Voor de volwassenen werken we samen met de Italiaanse skischool.
De groepen worden onderverdeeld in verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan leren. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9u30 tot 12u30. De absolute beginners (niveau 0), zowel kinderen als volwassenen, krijgen de eerste 2 dagen ook lessen in de namiddag van 14u tot 16u. De lessen starten aan hotel Planibel, waar de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack zich bevindt.
Voor meer info en de verschillende niveaus: zie FAQ.

Après-ski

Wie zegt er dat een après-ski alleen voor de ouders is? Terwijl jullie genieten van een glaasje cava of een heerlijk trappistenbier, vermaken onze monitoren de kids. Ze gaan samen met de Flowtrack helden op de slee, glijden de berg af met snowscoots of leren hun eerste snowboardmoves.

Kinderkortingen

Hotel Planibel biedt kinderkortingen aan. Deze vind je terug in onze prijsberekeningstool hierboven.

Destination Feelgood.

Als de kinderen zich vermaken, dan kunnen de ouders ten volle genieten. We doen er dan ook alles aan om zowel ouders als kinderen een fantastische ‘Destination Feelgood’ week te bezorgen.

FLOWTRACK CREW

Tijdens deze week is er een grote Flowtrack crew in het skigebied. De meeste activiteiten, van skilessen tot de dj op de après-ski, worden verzorgd door onze eigen Flowtrack monitoren.

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

SKIMONITOREN

We hebben een gespecialiseerd monitorenteam. Daardoor kunnen we ski- en snowboardlessen in 4 verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs, iedereen kan bij ons terecht.

PRAKTISCHE
INFO & FOTO’S

 • Skipas

  Jouw skipas is geldig van maandag tot en met zaterdag (6 dagen) en geeft toegang tot alle pistes. De skipas is inclusief de prijs.

 • Nederlandstalige ski- en snowboardlessen

  Kinderen en volwassenen krijgen in afzonderlijke groepen les. Voor de kinderen, garanderen we Nederlandstalige lessen door onze eigen Flowtrack monitoren. De volwassen krijgen les van Engelssprekende monitoren van de plaatselijke skischool. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag.
  Ze starten dagelijks om 9u30 en eindigen om 12u30, zowel voor de ouders als voor de kinderen. De lessen starten en eindigen altijd aan hotel Planibel, waar de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack zich bevindt.
  In de namiddag is het vrij skiën. De kinderen kunnen vrijblijvend deelnemen aan het het begeleid skiën van 14u tot 16u.

  Alle begin is moeilijk. Daarom krijgen de beginners de eerste 2 dagen extra aandacht. Om zo snel mogelijk op een veilige manier te leren skien, krijgen beginners deze eerste 2 dagen zowel in de voor- als in de namiddag les. Vanaf de 3de dag is er enkel in de voormiddag skiles.

 • Skimateriaal

  Wie geen ski- of snowboardmateriaal heeft, kan dit reserveren tijdens de boeking. We werken hiervoor samen met lokale verhuurders. Flowtrack kiest standraard voor materiaal uit de klasse ‘zilver’. Als je liever een hogere klasse wenst, kan je dit te plaatse reserveren en bijbetalen. Een klasse goud kost gemiddeld 25 Euro meer dan de klasse zilver. Op de dag van aankomst kan je het materiaal ophalen in de plaatselijke skishop.

 • Korting voor niet-skiërs

  Volwassenen – €200: geboren voor 31/10/2000
  Tiener – €170: geboren tussen 1/11/2000 en 31/10/2004
  Junior -€130 : geboren tussen 1/11/2004 en 31/10/2010
  Kind (geen korting) : geboren tussen 1/11/2010 en de start van de reis

 • Freeride

  Het Espace San Bernardo skigebied heeft heel wat freeride mogelijkheden. Vooral de runs tussen de bomen richting La Thuile zijn memorabel. Het leuke aan dit gebied is dat je op ‘intuitie’ kan off piste skien. Op een half uurtje rijden ben je in Courmayeur. Hier kan je met een gids gaan skien op de Mont Blanc. Het ‘echte’ hooggebergte, de prachtige ongerepte natuur, de gletsjers, …  een ervaring die je niet snel zal vergeten.

 • Help, ik heb mijn antwoord nog niet gevonden

  Klik hier voor onze meest gestelde vragen.