Wintersport
Krokusvakantie

Van zondag 3 tot en met zondag 10 maart
De ideale wintersportvakantie.

Scroll verder en ontdek jouw Destination Feelgood.

Feelgood Formule

Van jong tot oud, beginner tot gevorderde. We geloven dat iedereen een Destination Feelgood verdient.
De feelgood formule houdt rekening met iedere deelnemer.

wit-files

GEEN FILES OF AANSCHUIVEN

Het skigebied is niet gekend bij de grote massa. Hierdoor rijd je zonder files naar je bestemming en heb je zelden wachtrijen aan de liften. De reis gaat door van zondag tot en met zondag. Dit geeft rust in je voorbereiding alsook op de weg.

kids

KIDS

Kind is koning tijdens een Flowtrack skivakantie. We voorzien kinderopvang en sneeuwgewenning vanaf 0 jaar door onze eigen Nederlandstalige Flowtrack monitoren.

acco

VERBLIJF VOOR IEDER BUDGET

We bieden luxe 4-sterrenhotels en budgetvriendelijke appartementen aan. Je hebt keuze uit meer dan 5 verschillende verblijven.

muziek

APRÈS-SKI

Twee keer per week organiseren we een memorabele après-ski voor jong en oud. We trakteren op cava, een frisse pint en muziek. Ondertussen amuseren jullie kinderen zich te pletter tijdens de leuke activiteiten die onze monitoren organiseren.

lessen

NEDERLANDSTALIGE LESSEN

Voor alle kinderen garanderen we Nederlandstalige ski- en snowboardlessen door onze eigen, enthousiaste Flowtrack monitoren.

connection

CONNECTIE

De positieve sfeer die je ervaart tijdens een Flowtrack vakantie is perfect om in contact te gaan met jouw medereizigers. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood.

SKIGEBIED GRESSONEY

Gressoney is een Italiaanse parel, gelegen in de Aosta vallei, die toegang geeft tot het Monte Rosa skigebied. Het gebied heeft 180 kilometer pistes en 29 skiliften. De pistes zijn toegankelijk voor het hele gezin, van de beginnende skiër tot de ervaren freerider. Ook de rode pistes zijn toegankelijk voor de kinderen. Gressoney is een sneeuwzeker en hoog gelegen gebied. De maximale hoogte is 3275 meter. Het natuurschoon en de mooie uitzichten op de hoge bergtoppen zorgen voor een ware destination feelgood.

Klik hier voor het pistenplan.

Je hebt keuze uit verschillende verblijven die verspreid liggen in 3 nabijgelegen dorpen: Gressoney Saint Jean, Gressoney La Trinité en Staffal. De kinderopvang, de sneeuwgewenning en de lessen gaan door in Staffal. Dit is de gemeenschappelijke organistatieplaats van Flowtrack.

Gressoney Saint Jean ligt op 10 km (15 minuutjes) van Staffal. Gressoney La Trinité ligt op 5 km  (5 minuutjes) van Staffal.

KIDS

Kinderopvang

Van maandag tot en met zaterdag (9u -16u) voorzien wij kinderopvang van 0 tem 2jaar voor niet-skiënde kindjes. Je kan hen s’ morgens met een gerust hart achterlaten aan Chalet du Lys bij onze eigen Flowtrack kinderoppas. We organiseren tal van leuke activiteiten zoals knutselen, spelen, verhaaltjes vertellen, film kijken en natuurlijk ook een dutje doen. Bij goed weer spelen we buiten, maken we een sneeuwman of glijden we met de slee.

Sneeuwgewenning

Voor de iets oudere kids, 2,5 tot 4 jaar, organiseren we sneeuwgewenning. We spelen in de sneeuw, gijden met banden van een skipiste en leren natuurlijk ook de eerste pasjes en glijbewegingen op de ski’s.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen eventueel aansluiten in de skiles.

Skilessen

Alle kinderskilessen worden in het Nederlands gegeven door onze eigen gespecialiseerde Flowtrack monitoren. Voor de volwassenen werken we samen met de Italiaanse skischool.
De groepen worden onderverdeeld in verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan leren. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9u30 tot 12u30. De absolute beginners (niveau 0), zowel kinderen als volwassenen, krijgen de eerste 2 dagen ook lessen in de namiddag van 14u tot 16u. De lessen starten in Staffal, waar de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack zich bevindt.
Voor meer info en de verschillende niveaus: zie FAQ.

Après-ski

Wie zegt er dat een après-ski alleen voor de ouders is? Terwijl jullie genieten van een glaasje cava of een heerlijk trappistenbier, vermaken onze monitoren de kids. Ze gaan samen met de Flowtrack helden op de slee, glijden de berg af met snowscoots of leren hun eerste snowboardmoves.

Kinderkortingen

De meeste hotels bieden kinderkortingen aan. Deze vind je terug in onze prijsberekening bij de verschillende verblijven.

Destination Feelgood.

Als de kinderen zich vermaken, dan kunnen de ouders ten volle genieten. We doen er dan ook alles aan om zowel ouders als kinderen een fantastische ‘Destination Feelgood’ week te bezorgen.

FLOWTRACK CREW

Tijdens deze week is er een grote Flowtrack crew in het skigebied. De meeste activiteiten, van skilessen tot de dj op de après-ski, worden verzorgd door onze eigen Flowtrack monitoren. Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

SKIMONITOREN

We hebben een gespecialiseerd monitorenteam. Daardoor kunnen we ski- en snowboardlessen in 4 verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs, iedereen kan bij ons terecht.

PRAKTISCHE
INFO & FOTO’S

 • Skipas

  Jouw skipas is geldig van maandag tot en met zaterdag (6 dagen) en geeft toegang tot alle pistes.
  De skipas is inclusief de prijs bij alle hotelaccommodaties. Bij de appartementen is de skipas een optie waarvoor je afzonderlijk bijbetaalt. Om toegang te krijgen tot het freeride gebied (lift tot Punta Indren 3275m) kan je ter plaatse een uitbreiding nemen. Deze uitbreiding kan je voor de 6 dagen nemen en kost +-15 euro aan de kassa van het skigebied. Je kan ook voor 1 dag betalen aan de lift zelf.

 • Nederlandstalige ski- en snowboardlessen

  Kinderen en volwassenen krijgen in afzonderlijke groepen les. Voor de kinderen, garanderen we Nederlandstalige lessen door onze eigen Flowtrack monitoren. De volwassen krijgen les van Engelssprekende monitoren van de plaatselijke skischool. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag.
  Ze starten dagelijks om 9u30 en eindigen om 12u30, zowel voor de ouders als voor de kinderen. De lessen starten en eindigen altijd in Staffal, waar de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack zich bevindt.
  In de namiddag is het vrij skiën. De kinderen kunnen vrijblijvend deelnemen aan het het begeleid skiën van 14u tot 16u.

  Alle begin is moeilijk. Daarom krijgen de beginners de eerste 2 dagen extra aandacht. Om zo snel mogelijk op een veilige manier te leren skien, krijgen beginners deze eerste 2 dagen zowel in de voor- als in de namiddag les. Vanaf de 3de dag is er enkel in de voormiddag skiles.

 • Skimateriaal

  Wie geen ski- of snowboardmateriaal heeft, kan dit reserveren tijdens de boeking. We werken hiervoor samen met lokale verhuurders. Flowtrack kiest standraard voor materiaal uit de klasse ‘zilver’. Als je liever een hogere klasse wenst, kan je dit te plaatse reserveren en bijbetalen. Een klasse goud kost gemiddeld 25 Euro meer dan de klasse zilver. Op de dag van aankomst kan je het materiaal ophalen in de plaatselijke skishop.

 • Freeride

  Het Monte Rosa gebied is een van de mooiste off-piste gebieden van de Alpen. Het is geliefd bij ervaren freeriders omwille van de grote open hellingen, de zacht glooiende afdalingen maar ook de steile couloirs, de bossen en het hoog alpine terrein. Voor ieder wat wils: het gebied is bijzonder toegankelijk voor off-piste initiaties of een allereerste echte back-countryervaring maar het is zeker ook uitdagend genoeg voor de ervaren freerider met als orgelpunt een onvergetelijke heli-drop.Eentje voor op de bucketlist!

  We werken samen met plaatselijke ervaren berggidsen. In overleg met hen kan je je favoriete off-piste uitstap inplannen.

 • Help, ik heb mijn antwoord nog niet gevonden

  Klik hier voor onze meest gestelde vragen.