Scroll voor meer info

Scroll voor meer info

Flowtrack Crew

Deel uitmaken van het zomerteam bij Flowtrack is zo veel meer dan een gewone vakantiejob. Je reist naar en ontdekt enkele van de mooiste plekjes in Spanje & Frankrijk, maakt vrienden voor het leven en komt terecht in een positieve omgeving waar je alleen maar onvergetelijke ervaringen zal uit halen.

Klinkt onmogelijk voor een vakantiejob, toch?

Wie weet is dit wel exact hoe jouw vakantiejob eruit zal zien deze zomer. Ieder jaar gaan we op zoek naar meer dan 200 crew leden die onze surf- en zomervakanties naar een hoger niveau tillen. Voor alle talenten is er wel een plekje. Ben je specialist in het begeleiden van activiteiten, heb je aangeboren skills om voor een groep jongeren te staan, schrikt het je niet af om maaltijden klaar te maken voor grote groepen of ben je gewoon heel handig? Iedereen vind wel een plekje bij Flowtrack.

Het is niet voor niets dat ieder jaar 70% van onze crew beslist om nog een zomer voor Flowtrack aan de slag te gaan.
Twijfel niet langer en meld je aan voor de zomerjob van je leven.

Functies

CAMP CREW

Camp Leader – Camp Crew

Als campleader of camp crew zorg je voor de dagelijkse begeleiding van de gasten. Je bent het gezicht van Flowtrack en bent in de eerste plaats een aanspreekpunt voor alle bezoekers. Je zorgt dat iedereen zich welkom voelt op het kamp en staat al hun vragen te woord. Het spreekt voor zich dat je sterke communicatieve skills bezit en dat je steeds een positieve energie uitstraalt. Ook ben jij verantwoordelijk voor de uitstraling van je camp, dus je hebt oog voor detail en steekt graag je handen uit de mouwen.

CAMP CREW

Junior Crew – Tripleader

Voor onze 13+ camps zoeken we de meest enthousiaste en gemotiveerde crew. De vakantie van deze jongeren staat of valt met het juiste monitorenteam. Bij deze functie ontwikkel je de beste band met de gasten en zal je ook een grote hoeveelheid activiteiten kunnen meedoen. Het is een intensieve functie, maar je krijgt er ongetwijfeld het meest voor terug. Mensen met een animatordiploma of achtergrond in een jeugdbeweging komen ongetwijfeld in aanmerking!

REGIO CREW

Regio Manager – Office Crew – Planning – Finance

Je werkt eerder achter de schermen en behoort tot de draaischijf van de regio. Je staat in nauw contact met het hoofdkantoor in Mechelen en verzorgt dikwijls administratieve taken zoals planning, finance, briefings, enquêtes, etc. Je hebt een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel en denkt mee met de organisatie. Daarbovenop ben je ook sociaalvaardig, werk je graag in teamverband en ben je gretig om bij te springen waar nodig.

REGIO CREW

Logistics – DJ – Bar Crew – Gear Crew – Media Crew

Deze functies behoren ook tot het regio niveau omdat je niet op een specifiek camp zal werken maar werkzaam zal zijn in heel de regio. Wel sta je in nauw contact met de crew van alle camps en de gasten. Je bent verantwoordelijk, een teamplayer, ordelijk en structureel en kan goed probleemoplossend denken. Een talenkennis Frans, Spaans en Engels is een plus.

ACTIVITIES CREW

Activities – Surfcoach – Watersport – Outdoor

Uiteraard zijn er op de sportieve vakanties die Flowtrack aanbiedt een heleboel enthousiaste, sportieve en creatieve mensen nodig voor het begeleiden van een heel breed gamma aan activiteiten. Er zijn een heleboel algemene activiteiten zoals daguitstappen naar Barcelona, Santander, San Sebastian of Bordeaux, waterpretparken, poolparties, cocktailavonden, quizen, beachgames, en noem maar op. Daarbovenop zijn er ook een aantal sportieve activiteiten waar je een bepaalde ‘know how’ voor nodig hebt zoals skate- en longboarden, SUP’en, mountainbiken of canyoningen.

Een laatste categorie zijn de sporten waar je specifiek voor gediplomeerd moet zijn zoals golfsurfleraar, windsurfleraar of kliminstructeur. Mensen met een diploma Lichamelijke Opvoeding kunnen we ook steeds goed gebruiken.

KITCHEN CREW

Chef Kitchen – Kitchen Crew

Het kitchen team zorgt dagelijks voor de voorbereiding, het koken en serveren van heerlijke maaltijden op het camp. Ieder camp is voorzien van een ingerichte kooktent waarin jij, samen met andere leden van de crew of van de bezoekende groep een vooropgesteld menu zal bereiden. Vaak zul je ’s morgens ook een ontbijtbuffet voor de gasten klaar zetten. We zijn op zoek naar creatieve en gestructureerde mensen die bij voorkeur een horeca opleiding hebben gevolgd of reeds ervaring hebben met het koken voor een grote groep mensen, maar ook als je gewoon een grote interesse hebt voor koken en nog niet veel ervaring hebt, kunnen we jou gebruiken. Uiteraard dragen we veiligheid en hygiëne hier ook hoog in het vaandel.

OPBOUW CREW

Uiteraard moeten alle camps ook opgebouwd worden. Ben je een handige Harry en wil je graag de handen uit de mouwen steken om onze camps naar een hoger niveau te tillen?
Deze functies starten al enkele maanden voor de zomer en zijn heel leuk om de rest van de crew te leren kennen en ook genoeg vrije tijd te hebben om zelf wat te kunnen surfen en chillen. Opbouw crew bij Flowtrack zijn is ook enorm leerrijk. Je krijgt heel wat tips mee van de mensen die al jaren voor de creativiteit zorgen op de camps.

AANMELDEN?

Je kan het hele jaar door aanmeldingen insturen om aan de slag te gaan als crew voor Flowtrack. De VZW trackx houdt zich bezig met de selectieprocedure van al onze crew. Zij plannen selectiedagen in waarbij je wordt geëvalueerd tijdens een persoonlijk gesprek. Indien je geselecteerd bent na dit gesprek kan je je klaarmaken voor de zomer van je leven.

Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen

 • Waar is Flowtrack naar op zoek?

  Jaarlijks zoekt Flowtrack een groot aantal tijdelijke werkkrachten en vrijwilligers voor de zomerkampen in Frankrijk en Spanje. We zoeken enthousiaste, sociale en flexibele jongeren die houden van een uitdaging. Een positieve ingesteldheid is belangrijker dan jarenlange ervaring. We zijn op zoek naar verschillende profielen voor uiteenlopende functies, dus afhankelijk van jouw interesses zullen we kijken of we een match vinden.

 • Hoe oud moet ik zijn om me aan te melden?

  Om aan de slag te kunnen bij Flowtrack moet je minimum 18 jaar oud zijn. Als je jonger bent raden we je aan eerst nog een keer mee op reis te gaan naar een van onze camps. Hier leer je de werking en onze crew kennen, dit kan je helpen om volgend jaar geselecteerd te worden.

 • Wat moet ik kunnen?

  We hebben uiteenlopende jobs waar verschillende kwaliteiten voor vereist zijn. Afhankelijk van jouw vaardigheden zoeken we een functie die bij je past. Er zijn een aantal jobs waar specifieke diploma’s voor nodig zijn zoals (wind)surfleraar en een aantal jobs waar het een voordeel is om al wat ervaring te hebben zoals in de catering, als DJ of als fotograaf, maar er zijn ook veel jobs waar je met een juiste ingesteldheid en een enthousiaste houding genoeg basis hebt om de juiste skills van ons te leren zoals campcrew, campleader of nachtwaker.

 • Hoe lang moet ik beschikbaar zijn?

  Afhankelijk van de functie waarop je zal ingepland worden. Voor sommige functies zoals juniorcrew is het voldoende om één week beschikbaar te zijn, voor andere functies vragen wij een minimum van 3 weken of een maand. Er is een mogelijkheid om een heel seizoen (5 maanden) voor ons aan de slag te gaan. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe meer mogelijkheden er zijn.

 • Wat zijn de bestemmingen van Flowtrack?

  Flowtrack is in de zomer werkzaam aan de Middellandse zee in de regio Gerona (Spanje) en aan de Atlantische kust in Les Landes (Frankrijk) en San Vicente de la Barquera (Spanje).

 • Hoe geraak ik ter plaatse?

  Wij zullen je in de mate van het mogelijke inplannen op één van onze bussen. Wekelijks vertrekken er bussen richting de verschillende locaties. Indien je daar op een bepaalde datum moet zijn dat er (nog) geen bussen van ons rijden zullen wij een alternatief traject zoeken via bus, trein of vliegtuig. We vragen van jou de flexibiliteit om aan de opstapplaats te geraken.

 • Waar zal ik verblijven?

  In bijna alle gevallen zal je verblijven op een beachcamp van Flowtrack en zal je slapen in een tent. We vragen je om zelf een matras, slaapzak en kussen te voorzien. In uitzonderlijke gevallen zal je verblijven in een hotel of een vakantiehuis, maar dan word je dit duidelijk vermeld.

 • Hoe zit het met eten?

  Eten wordt altijd voorzien op de camps. Onze catering crew maakt zowel voor de gasten als de crew heerlijke verse maaltijden. We houden zoveel mogelijk rekening met verschillende allergieën en dieetwensen maar indien je specifieke ingrediënten nodig hebt kan het verstandig zijn om deze zelf te voorzien.

 • Welke functies kan ik doen?

  De verschillende functies die je in de zomer kan vervullen staan hierboven beschreven. Wat jouw functie specifiek inhoudt leer je later op je de selectiedagen, opleiding of in de handleidingen die op je dashboard komen.

 • Word ik betaald?

  Je reis, verblijf, eten, drankkaart, crew t-shirts en activiteiten zijn gratis. Dit maakt deel uit van je beloning. We hopen dat je vooral op zoek bent naar een leuke ervaring en naar zelfontwikkeling. Voor sommige functies met meer verantwoordelijkheid wordt er een bepaalde vergoeding voorzien. Meer uitleg hierover krijg je tijdens de selectiedag.

 • Hoe weet ik of ik geselecteerd ben?

  Als je een profiel aanmaakt op onze website zullen wij dit zo snel mogelijk behandelen en evalueren. Wanneer we denken dat jij een geschikte kandidaat bent voor ons team te versterken zullen we je een mail sturen met een uitnodiging voor een van onze selectiedagen.

 • Hoe verloopt een selectiedag?

  Wanneer je uitgenodigd wordt voor een selectiedag kan je zelf aanduiden op je dashboard welke datum voor jou past. Een week voor de selectiedag krijg je van ons nog een mail met extra uitleg over de locatie en wat er van jou verwacht wordt. We geven een interactieve presentatie over de werking van Flowtrack en we laten jullie ook aan het woord zodat we je kunnen leren kennen. Achteraf volgt een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.

 • Waar en wanneer gaan de selectiedagen door?

  De selectiedagen gaan door tussen februari en april. De meeste selectiedagen gaan door in Mechelen, België. Ook worden er selectiedagen georganiseerd in Amsterdam.
  De uiteindelijke data krijg je door als je door de pre-selectie bent.

 • Wat als ik niet kan tijdens de selectiedagen?

  De selectiedag is een eerste kennismaking met Flowtrack. Je krijgt hier veel informatie en is voor ons ook de ideale manier om jou te leren kennen. We geven dus uiteraard voorkeur aan de mensen die naar de selectie kunnen komen. Als je lang naar het buitenland bent of om andere redenen niet kan komen hangt het af van je beschikbaarheid en je profiel of we je uitnodigen voor een gesprek op een ander moment.

 • Waar vind ik mijn planning terug?

  Alle informatie omtrent inplanning, vertrekinformatie, vergoedingen en informatiebundels kan je terugvinden op je dashboard. Je zal toegang krijgen tot je dashboard wanneer je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.

 • Help! Ik vond hier geen antwoord op mijn vraag.

  Meer specifieke vragen zullen beantwoord worden tijdens de selectiedag, het opleidingsweekend, in de informatiebundels op je dashboard en je opleiding ter plaatse. Zit je toch nog met een dringende vraag, mail dan even naar info@trackx.eu

Veelgestelde vragen

 • Waar is Flowtrack naar op zoek?

  Jaarlijks zoekt Flowtrack een groot aantal tijdelijke werkkrachten en vrijwilligers voor de zomerkampen in Frankrijk en Spanje. We zoeken enthousiaste, sociale en flexibele jongeren die houden van een uitdaging. Een positieve ingesteldheid is belangrijker dan jarenlange ervaring. We zijn op zoek naar verschillende profielen voor uiteenlopende functies, dus afhankelijk van jouw interesses zullen we kijken of we een match vinden.

 • Hoe oud moet ik zijn om me aan te melden?

  Om aan de slag te kunnen bij Flowtrack moet je minimum 18 jaar oud zijn. Als je jonger bent raden we je aan eerst nog een keer mee op reis te gaan naar een van onze camps. Hier leer je de werking en onze crew kennen, dit kan je helpen om volgend jaar geselecteerd te worden.

 • Wat moet ik kunnen?

  We hebben uiteenlopende jobs waar verschillende kwaliteiten voor vereist zijn. Afhankelijk van jouw vaardigheden zoeken we een functie die bij je past. Er zijn een aantal jobs waar specifieke diploma’s voor nodig zijn zoals (wind)surfleraar en een aantal jobs waar het een voordeel is om al wat ervaring te hebben zoals in de catering, als DJ of als fotograaf, maar er zijn ook veel jobs waar je met een juiste ingesteldheid en een enthousiaste houding genoeg basis hebt om de juiste skills van ons te leren zoals campcrew, campleader of nachtwaker.

 • Hoe lang moet ik beschikbaar zijn?

  Afhankelijk van de functie waarop je zal ingepland worden. Voor sommige functies zoals juniorcrew is het voldoende om één week beschikbaar te zijn, voor andere functies vragen wij een minimum van 3 weken of een maand. Er is een mogelijkheid om een heel seizoen (5 maanden) voor ons aan de slag te gaan. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe meer mogelijkheden er zijn.

 • Wat zijn de bestemmingen van Flowtrack?

  Flowtrack is in de zomer werkzaam aan de Middellandse zee in de regio Gerona (Spanje) en aan de Atlantische kust in Les Landes (Frankrijk) en San Vicente de la Barquera (Spanje).

 • Hoe geraak ik ter plaatse?

  Wij zullen je in de mate van het mogelijke inplannen op één van onze bussen. Wekelijks vertrekken er bussen richting de verschillende locaties. Indien je daar op een bepaalde datum moet zijn dat er (nog) geen bussen van ons rijden zullen wij een alternatief traject zoeken via bus, trein of vliegtuig. We vragen van jou de flexibiliteit om aan de opstapplaats te geraken.

 • Waar zal ik verblijven?

  In bijna alle gevallen zal je verblijven op een beachcamp van Flowtrack en zal je slapen in een tent. We vragen je om zelf een matras, slaapzak en kussen te voorzien. In uitzonderlijke gevallen zal je verblijven in een hotel of een vakantiehuis, maar dan word je dit duidelijk vermeld.

 • Hoe zit het met eten?

  Eten wordt altijd voorzien op de camps. Onze catering crew maakt zowel voor de gasten als de crew heerlijke verse maaltijden. We houden zoveel mogelijk rekening met verschillende allergieën en dieetwensen maar indien je specifieke ingrediënten nodig hebt kan het verstandig zijn om deze zelf te voorzien.

 • Welke functies kan ik doen?

  De verschillende functies die je in de zomer kan vervullen staan hierboven beschreven. Wat jouw functie specifiek inhoudt leer je later op je de selectiedagen, opleiding of in de handleidingen die op je dashboard komen.

 • Word ik betaald?

  Je reis, verblijf, eten, drankkaart, crew t-shirts en activiteiten zijn gratis. Dit maakt deel uit van je beloning. We hopen dat je vooral op zoek bent naar een leuke ervaring en naar zelfontwikkeling. Voor sommige functies met meer verantwoordelijkheid wordt er een bepaalde vergoeding voorzien. Meer uitleg hierover krijg je tijdens de selectiedag.

 • Hoe weet ik of ik geselecteerd ben?

  Als je een profiel aanmaakt op onze website zullen wij dit zo snel mogelijk behandelen en evalueren. Wanneer we denken dat jij een geschikte kandidaat bent voor ons team te versterken zullen we je een mail sturen met een uitnodiging voor een van onze selectiedagen.

 • Hoe verloopt een selectiedag?

  Wanneer je uitgenodigd wordt voor een selectiedag kan je zelf aanduiden op je dashboard welke datum voor jou past. Een week voor de selectiedag krijg je van ons nog een mail met extra uitleg over de locatie en wat er van jou verwacht wordt. We geven een interactieve presentatie over de werking van Flowtrack en we laten jullie ook aan het woord zodat we je kunnen leren kennen. Achteraf volgt een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.

 • Waar en wanneer gaan de selectiedagen door?

  De selectiedagen gaan door tussen februari en april. De meeste selectiedagen gaan door in Mechelen, België. Ook worden er selectiedagen georganiseerd in Amsterdam.
  De uiteindelijke data krijg je door als je door de pre-selectie bent.

 • Wat als ik niet kan tijdens de selectiedagen?

  De selectiedag is een eerste kennismaking met Flowtrack. Je krijgt hier veel informatie en is voor ons ook de ideale manier om jou te leren kennen. We geven dus uiteraard voorkeur aan de mensen die naar de selectie kunnen komen. Als je lang naar het buitenland bent of om andere redenen niet kan komen hangt het af van je beschikbaarheid en je profiel of we je uitnodigen voor een gesprek op een ander moment.

 • Waar vind ik mijn planning terug?

  Alle informatie omtrent inplanning, vertrekinformatie, vergoedingen en informatiebundels kan je terugvinden op je dashboard. Je zal toegang krijgen tot je dashboard wanneer je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.

 • Help! Ik vond hier geen antwoord op mijn vraag.

  Meer specifieke vragen zullen beantwoord worden tijdens de selectiedag, het opleidingsweekend, in de informatiebundels op je dashboard en je opleiding ter plaatse. Zit je toch nog met een dringende vraag, mail dan even naar info@trackx.eu