flowtrack bvba
Vaartdijk 12
2800 Mechelen

BE0877 176 344 Tel: 085-8882401
Mail: info@flowtrack.nl

Elke werkdag telefonisch,
per mail of chat bereikbaar
tussen 9u00 & 17u00.

Mimizan: Surf 18+

Het surfkamp van Mimizan wordt niet aangeboden tijdens de zomer van 2018. Maar geen nood, je krijgt van ons een upgrade naar het 18+ surfkamp in Biscarrosse.

Een gloednieuw concept, glamping in tipi’s, gratis yoga, live acts en een beachbar aan het kamp. Dat allemaal op een halfuurtje van Mimizan!

Klik hier voor het surfkamp van Biscarrosse
Het Flowtrack surfcamp in Mimizan ligt aan misschien wel de bekendste surfspot van Zuid-Frankrijk. Deze surf spot is ideaal gelegen en sluit dan ook aan bij elk niveau van surfen. Door de perfecte combinatie van chillen op het camp, surfen op de mooiste golven en de leukste feestjes in de avond is dit een ultieme Destination Feelgood bestemming.

In het gezellige dorpje Mimizan Plage kun je heerlijk eten maar ook goed shoppen. Het dorpje ligt op een paar minuten wandelen van het camp en kent vele bars en discotheken. Het camp wordt omringt door uitgestrekte dennenbossen. Hier kan je goed longboarden en heerlijk wandelen. In de buurt vind je ook een skatepark waar je je volledig uit kan leven.

In Mimizan kan iedereen zijn eigen Destination Feelgood vinden. Je bent hier vrij om te doen en laten wat je wil. Of je nu met Flowtrack mee gaat om te surfen, te relaxen of om nieuwe vrienden te maken. Uiteraard zal er altijd Flowtrack crew aanwezig zijn om er samen met jou een ultieme Destination Feelgood van te maken.

We believe in a Destination Feelgood for everyone
Flowtrack
Vaartdijk 12
2800 Mechelen
België
015/21.73.03

BE0877 176 344

Mimizan: Surf 18+