Spot de bekende Flowtracker

Geschreven op 06/11/2020

Heb jij een verlengde herfstvakantie, maar weet je niet goed hoe je de tijd om krijgt? Of werk je van thuis uit en heb je al alle Netflix series gebinged? Wij geven je nog een leuk ideetje, met héél wat uren kijkplezier!

“Spot de bekende Flowtracker!”

Crew worden bij Flowtrack blijkt voor sommigen een springplank naar de eeuwige roem, want we hebben over de jaren al héél wat talent mogen aanschouwen op het televisiescherm.

Hadden jullie ze ook al gespot?

 

Flying Doctors

Flora, onze Brusselse “mamita” uit de keuken van San Vicente, heeft al meerdere keren aan het grote publiek laten zien dat ze méér kan dan enkel lekkere pannenkoeken bakken. In 2016 werd ze voor de leeuwen gegooid als vroedvrouw in een Congolees ziekenhuis in de pakkende serie “Flying Doctors”. Enkele jaren later veroverde ze opnieuw het Vlaamse scherm wanneer ze in “Helden van Hier” liet zien hoe zij de begindagen van de Coronacrisis beleefde als verpleegster op de fiets, met haar eigen bedrijf “Wheel of Care”. Wat is het toch een topdame hé…

 

Temptation

Gaetan, die zich met zijn typerende eeuwige glimlach bij Flowtrack introduceerde als de “black icecream”, kreeg iedereen aan het dansen in de Saloon in Empuriabrava als animation crew. Een paar jaar later kreeg hij ook de knappe Demi aan het dansen in Temptation Island. Het is altijd een beetje afwachten hoe je als vrijgezel gaat overkomen bij de kijkers thuis. Een héle hoop testosteronbommen deden al voor hoe het NIET moet, maar Gaetan bracht het er bijzonder goed vanaf! Een echte sfeermaker, met het hart op de juiste plaats.

 

Charlie en Hannah gaan uit

Joseph, de sympathieke nachtwaker en hardwerkende opbouwer met het sappige Limburgse accent. Zijn organisatieskills en goede werkmentaliteit heeft hij geleerd als opnameleider op de set van verschillende televisiereeksen en films. Zo wist hij op een dag een gastrolletje te versieren in de bizarre komedie “Charlie en Hannah gaan uit” (2017). Het verhaal gaat over twee vriendinnen die gaan stappen, maar ze komen al snel in aanraking met vliegende ananassen en zwarte gaten. Prettig gestoord, waarvan je een beetje ongemakkelijk gaat lachen. Past goed bij onze Joseph! Benieuwd of iemand lang genoeg zijn aandacht erbij kan houden om de flitsrol van onze vriend te aanschouwen…

 

Sorry voor alles

Tobias, de sportieve campleader uit Estartit wist niet wat hem overkwam toen hij bij zijn optreden van Bears Den plots de wanden naar beneden kwamen en hij de woorden “Sorry voor alles” te horen kreeg van Adriaan van den Hoof. Na veel gefronste wenkbrauwen begon bij hem toch binnen te sijpelen dat er wel wat vreemde dingen waren gebeurd in de afgelopen maand. Een absoluut topprogramma dat zelfs een Emmy in de wacht sleepte en verschillende spin-offs kreeg in andere landen.

 

Voor de extra oplettende kijker geven we nog een bonus mee: Adriaan, topkerel en allemansvriend mocht ook even passeren tijdens bij de Callboys (seizoen 2). Géén rol die hem richting Hollywood lanceerde, maar wel een toffe ervaring om te kunnen vertellen aan de vrienden op café. Wie kan hem terugvinden?