Veilig op reis
met Flowtrack

Flowtrack is een erkende reisprofessional met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van pakketreizen in het buitenland. Het is onze hoofdprioriteit om jou als reiziger veilig te stellen en dit zowel tijdens de reis als op het vlak van boeking en financiële risico’s.

Door te boeken bij een reisprofessional heb je als reiziger meer garanties:
✓ je hebt altijd een professioneel aanspreekpunt
✓ wij zijn gebonden aan de Pakketreizenwet die de reiziger veel beter beschermt dan wanneer je zelf je reis samenstelt (vliegticket, camping of hotel, activiteiten)
✓ wij doen er werkelijk alles aan om onze missie ‘Destination Feelgood’ waar te maken

Vereniging van Vlaamse Reisbureaus

Flowtrack is lid van de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus) en erkend onder Lic 6227.

De Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw (VVR) is de beroepsvereniging voor reisprofessionals in Vlaanderen. Alle reisprofessionals die lid zijn bij de Vereniging Vlaamse Reisbureaus voldoen aan de eisen van de Belgische Pakketreizenwet.

Zij beschikken dus over een insolventieverzekering en een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid reisbureaus (beiden zijn verzekerd door MS Amlin Insurance SE).

Garantie fonds reizen

Het garantiefonds zorgt ervoor dat je als reiziger financieel volledig beschermd bent. Jaarlijks wordt onze structuur en werking geanalyseerd door het fonds zodat jij met een gerust hart bij een gezond en betrouwbare partner jouw vakantie boekt.

Meer informatie over de garanties die het fonds jou als reiziger biedt vind je hier

Reis- en annulatieverzekeringen

Verzekeringspremies betalen zijn dikwijls een noodzakelijk kwaad, maar ze voorkomen veel (financieel) onheil als er iets fout loopt. Wie bij Flowtrack een reis boekt kan een annulatieverzekering en/of een reisbijstandsverzekering afsluiten. Flowtrack werkt samen met Allianz verzekeringen, dit is een gekende en betrouwbare partner voor reisverzekeringen.

Meer informatie over de polisvoorwaarden vind je hier: annulatieverzekering of reisverzekering