Flowtrack snow crew worden

Geschreven op 08/10/2020

Flowtrack is op zoek naar Snow Crew!
wil jij graag mee deze winter op één van onze fantastische familiereizen, snowcamps of schoolstages? Afhankelijk van jouw profiel kunnen we je inplannen of op een juiste manier opleiden.

Heb je een diploma ski of snowboard initiator of gelijkwaardig?

Twijfel niet! Meld je nu aan via www.flowtrack.be/want-to-join en we hebben zeker nog een plaatsje voor jou als skimonitor. Het meeste monitoren zoeken we tijdens kerst, krokus en pasen, maar ook voor het laagseizoen zijn we nog steeds op zoek naar skimonitoren voor onze schoolstages. De vraag naar snowboardmonitoren is minder groot, maar meld je zeker aan!

Heb je véél ski-ervaring maar nog geen diploma om les te geven?

Als je gediplomeerde ski- of snowboardmonitor wil worden kan je een initiatorcursus volgen. De voorwaarde hiervoor is dat je slaagt op de toelatingsproef van Sneeuwsport Vlaanderen. Zodra je hiervoor slaagt kan je inschrijven voor een praktische stage in het buitenland. Bij Flowtrack kan je deze volgen in de  lesvrije week (29 januari tot 6 februari) in Gressoney Italië. Meer info vind je hier

Opgelet: voor studenten Lichamelijke Opvoeding is er een aangepaste opleiding. Meer info vind je hier

Kan je skiën, maar is je techniek nog niet voldoende voor de toelatingsproef of wil je geen stageweek volgen in het buitenland?

Flowtrack organiseert een eigen cursus om je op te leiden voor de sneeuwgewenning of als kinderski begeleider. Deze cursus omvat een theoretisch gedeelte waarin we onder andere de leefwereld van de doelgroep uitleggen, een praktische les van onze eigen skimonitoren en de kans om een eigen lesvoorbereiding te doen om al praktijkervaring op te doen. De opleiding gaat door gedurende 2 halve dagen in de indoorpiste van Aspen in Wilrijk. Als je deze cursus volgt kan je met Flowtrack mee op familiereis en begeleid je jonge kinderen tijdens hun eerste skilesjes! Klik hier om je in te schrijven voor deze cursus: www.flowtrack.be/workshop-kinderski-sneeuwgewenning.

Kan je niet skiën, maar ben je wel fantastisch goed met baby’s of jonge kindjes?

We zoeken steeds enthousiaste crew voor onze eigen kinderopvang. Dit is een mooie manier om toch mee te gaan op skireis, zonder dat je skiles moet geven. Je reiskosten, verblijf en eten worden uiteraard vergoed en je krijgt ook een extra onkostenvergoeding. Je gaat een intense week tegemoet waarbij je enorm veel liefde terugkrijgt van de kindjes! Een ideale manier om kennis te maken met de wintersport. Ook hiervoor kan je steeds inschrijven via onze crewpagina: www.flowtrack.be/want-to-join.