Crew van de maand: Jill

Geschreven op 11/06/2018

Jill gaat deze zomer voor de 4de zomer mee met Flowtrack als regiomanager van de 13+ en 16+ surfkampen in San Vicente. Ze is juist terug van een reis naar Centraal en Zuid-Amerika en is helemaal klaar voor de zomer met Flowtrack.

Ontdek het verhaal van Jill.

Beschrijf jezelf in het kort.

jillcarton6

“Aangezien ik net 4,5 maanden op reis ben geweest naar Centraal en Zuid-Amerika (waarvan 3,5 maand alleen) zou ik best durven zeggen dat ik avontuurlijk ben. En door deze reis is deze eigenschap alleen maar gegroeid. Ik ben ook zeer ambitieus. Ik wil zoveel mogelijk uit het leven halen en constant nieuwe uitdagingen zoeken voor mezelf, Living life to the fullest. Ik vermoed dat mensen zouden zeggen dat ik recht voor de raap ben. Ik weet meestal wel wat ik niet of wel wil en kan hier koppig in zijn. “

Hoe ben je de eerste keer met Flowtrack in contact gekomen?

jillcarton

“Door een vriendin die jarenlang voor Flowtrack heeft gewerkt en zei dat ze altijd een fantastische zomer beleefde. Hierdoor heb ik gesolliciteerd en ben ik naar Empuriabrava vertrokken om te werken als campleader. Deze zomer mijn 4de jaar al, ben ik regiomanager in San Vicente. De 2 jaren hiervoor was ik hoofd catering in San Vicente, je kan dus zeggen dat ik het gebied ondertussen wel al goed ken. Ik kijk er enorm naar uit want het is voor mij een nieuwe functie en dit betekent een nieuwe uitdaging.”

Je bent juist terug van een reis van 4,5 maanden , wat was jouw ultieme Destination Feelgood tijdens deze reis?

jillcarton9

“Ik heb tijdens mijn reis ontelbaar veel Destination Feelgood-momenten gehad. Wandelen in de bergen in Perú, surfen in Nicaragua, tussen de dolfijnen zwemmen in de Amazone in Bolivia, pootje baden in een zoutmeer in Chili…. Het waren allemaal fantastische momenten maar het hangt er allemaal vanaf met wie je dit kan delen.”

Waar kijk je het meest naar uit komende zomer?

13620811_10209769530851882_7590700818922294068_n

“Heel gemakkelijk, terug samen zijn met de crew. Het seizoensleven is zo intens waardoor je heel snel gehecht raakt aan elkaar en dat vind ik fantastisch. Een echte “Flowtrack-family” met eenzelfde doel: zorgen dat iedereen een ongelooflijke vakantie beleeft. Ook al word ik soms uitgelachen met mijn West-Vloams accent.”

Wat is jouw favoriete plaats in de regio Cantabria?

ezgif-2-2ed256b40f

“Het Flowtrack-camp natuurlijk. De uitstraling, de vibe, de omgeving. Opstaan met zicht op de bergen én op de zee, beter kan toch niet?”

Wil jij deze zomer ook onvergetelijke momenten mee maken in San Vicente?
Check dan zeker de surfvakanties in San Vicente.

Relevante artikels:
Crew van de maand: Bernard
Crew van de maand: Joseph
Crew van de maand: Janne