Crew Van De Maand: Charles Van Impe

Geschreven op 28/01/2019

Of je nu op familie wintersport, snowcamp of surfcamp gaat, de kans is groot dat je Charles tegenkomt.
Na 2 zomers en 3 wintersportseizoenen heeft Charles zijn thuis gevonden bij Flowtrack. Hij is ondertussen onmisbaar geworden binnen onze crew en dat maakt van hem een terechte crew van de maand. Ontdek het verhaal van Charles.

VERTEL EENS KORT WIE JE BENT

‘Momenteel ben ik vooral bezig met mijn thesis af te werken om af te studeren als master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen met afstudeervariant sportmanagement. Wat natuurlijk perfect past bij een bedrijf als Flowtrack. Mensen kennen mij meestal als iemand die altijd klaarstaat om te helpen. Als er een hyperkineet nodig is om een tent op te bouwen, plat te leggen of te herstellen ben ik altijd van de partij!’

 

HOE BEN JE DE EERSTE KEER MET FLOWTRACK IN CONTACT GEKOMEN?

‘Ik ben als deelnemer mee op vakantie gegaan met verschillende andere surforganisaties, waar ik af en toe de handen uit de mouwen stak en de crew hielp met allerlei taakjes. Nadat ik mijn snowboardinstructeur diploma haalde kon ik onmiddellijk mee met Flowtrack tijdens de wintersportvakanties. Ondertussen ga ik ook al twee zomers mee met Flowtrack en voel ik me hier volledig thuis.’

 

WAAROM HEB JE ZO’N GOED GEVOEL BIJ FLOWTRACK?

‘De DNA-match tussen Flowtrack en mezelf zit gewoon goed. Ook al is de werksfeer heel ontspannen kan iedereen wel serieus werken en hangt er een hele positieve sfeer op alle vakanties. Het is de mix van al deze zaken die voor mij enorm motiverend werkt.’

 

WAT DOE JE ZOAL BIJ FLOWTRACK?

‘Voor Flowtrack ben ik voornamelijk te werk gegaan als snowboardinstructeur en logistiek tijdens de winter. Sinds vorig jaar pakte ik er met plezier ook de zomer bij. Dit jaar draai ik de volledige opbouw mee in Biscarrosse om mee het glamping kamp te verwezenlijken. Je vindt me in de zomer ook terug in San Vicente waar ik achter de schermen mee zorg voor een Destination Feelgood.’

 

JE HEBT HEEL WAT ERVARING MET HET OPBOUWEN VAN DE CAMPS. HOE ZIET EEN SURFCAMP ER VOLGENS JOU UIT?

‘De feelgood druipt er vanaf zodra je op de camping toekomt. Er zijn heel wat plekken waar je mensen kan ontmoeten, zoals de bar, bistro en lounge. De zelf ontworpen tipi’s zien er prachtig uit en zijn vooral ook heel comfortabel. Op het kamp kom je heel wat behulpzame, glimlachende en gemotiveerde crew tegen die jou met alle plezier verder helpen.

 

WAT IS JOUW ULTIEME DESTINATION FEELGOOD?

‘Mijn ultieme destination feelgood is tijdens de winter zonder twijfel de freeride zone in Gressoney. Je hebt er zoveel mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken. Tijdens de zomer is dit San Vicente. Het is zo een uniek gebied waar je zowel als beginner of gevorderde kan surfen en genieten van de topsfeer die er in de lucht hangt.’

 

Als je deze zomer Charles tegenkomt, doe hem zeker de groetjes.
Heb je jouw Destination Feelgood nog niet gevonden? Surf snel naar onze website en beleef de zomer van je dromen.