Ciao winter, hello summer

Geschreven op 28/04/2022

Nu de lente weer in het land is, komen de kriebels voor de zomervakantie vanzelf opduiken. Heb je afgelopen winter een weekje met ons doorgebracht in de sneeuw en ben je nu benieuwd naar wat flowtrack family te bieden heeft in de zomer? Van de skibotten in de sneeuw naar de voetjes in het zand, hier zijn 5 redenen waarom flowtrack family altijd een goed idee is.

Avontuurlijke gezinsvakanties.

Bij flowtrack draait alles om beleving. We voorzien een heel pakket van avontuurlijke activiteiten waar je samen aan kan deelnemen en met het gezin nieuwe dingen kan ontdekken. Van watertrekking & Aquabrava bij Empuriabrava family watersport tot surflessen en een spectaculair hoogteparcours in Biscarosse family surf, we garanderen je een vakantie die nog lang zal bijblijven.

Kind is koning.

Net zoals op wintersportvakantie stellen we alles in het werk om je kinderen een topweek te bezorgen. Alle activiteiten zijn op maat van de kids en voor de jongere kindjes voorzien we superleuke kinderanimatie. Voor de allerkleinsten is er zelfs een babysit service, zodat de ouders ook eens zonder zorgen een stapje in de wereld kunnen zetten.

Chill vibes only!

Herinner je je nog die heerlijke après ski’s op de piste? Wel, tijdens onze zomervakanties kan je elke dag genieten van dezelfde feelgood vibes. Yoga op het strand, mooie sunset views en een gezellige beach bar in de camps waar je kan chillen met een lekker drankje terwijl de kinderen zich uitleven op de trampoline of aan de ping pong tafel.

Top crew.

Net zoals op wintersport, voorzien wij een enthousiaste, Nederlandstalige crew die alles in het werk stelt om het iedereen naar zijn zin te maken. Geen ski- en snowboardlessen deze keer, maar wel een pak andere avontuurlijke activiteiten, begeleiding bij watersporten, heerlijke maaltijden en fantastische kinderanimatie.

Connecteren met anderen.

Of je nu gaat skiën of op zomervakantie bent, wat flowtrack vakanties zo speciaal maakt, is de connectie met anderen. Op een ongedwongen manier leer je vanzelf gelijkgestemde gezinnen kennen tijdens de leuke activiteiten of gewoon met een drankje aan de bar. Om vanuit die connectie nieuwe vriendschappen te zien ontstaan, dat is misschien wel het mooiste wat er is…

 

Kriebelt het?

Ontdek hier ons aanbod zomervakanties voor gezinnen.